Jasmina Sanader

JASMINA SANADER: Odvažnost s Jasmininim torbama

JASMINA SANADER: Odvažnost s Jasmininim torbama

Filmski kostimograf i dizajnerka aksesoara, saradnica u realizaciji mnogih stranih filmova i autorka kostima u domaćim filmovima, s brojnim priznanjima i nagradama iza sebe, priuštila je novosadskoj publici izložbu svojih ručno rađenih crnih torbi, pod nazivom „URBAN BLACK“, na lokaciji UPIDIV-a, u prostoru Galerije „Forma“, Ilije Ognjanovića broj 3.

Renomirana umetnica koristi štepanu postavu i lak, a torbe, neophodne u životu svake dame, odišu nesvakidašnjim oblicima, s prostom željom da ih morate imati! Nosive su uz svaki outfit, dopustive i uz eleganciju i sportski look, visokog standarda, neponovljive.

-Ove moje torbe nose se uz osmeh, dobru volju i zgodnog partnera.

Na pitanje koje tajne krije sadržina njene torbe, umetnica odgovara: „Privilegija je kada kažete nekome da nešto posudi iz vaše torbe. Time mu dajete mogućnost da uđe u vaše carstvo. To je vrsta poverenja. Neću vam otkriti šta nosim jer je to tajna.“

Jasmina tvrdi da njen modni detalj ne šalje nikakvu poruku, a i da je ono trivijalno pitanje „gde pronalazite inspirciju“ nervira, jer je i to intima, pa ukoliko volite da ponesete nešto drugačije, neobično, totalno unikatno, definitivno nema greške s torbama Jasmine Sanader.

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari