Fruška gora

Jezičara u šetnji sa PSD "Fruška gora"

Jezičara u šetnji sa PSD "Fruška gora"

U želji da otkrijem čari i benefite subotnje šetnje šumom, uputih se na poznatu adresu – PSD „Fruška gora“ koji su nam dodelili najboljeg i najiskusnijeg vodiča, sada i internacionalnog, Dimčeta Gulevskog, uspešnog sportistu i svetskog putnika, koji nas je za kratko vreme ubedio da smo na pravom mestu.

vodič Dimče i Jezičara

Obišli smo staze zdravlja na našoj prekrasnoj Fruškoj gori, ni ne sluteći da će nam 22 kilometra proći brzo, u sjajnom društvu onih koji su davno i na vreme shvatili da je odlazak u šumu subotom prepodne zaista luksuz.

Ture možete pronaći na zvaničnom sajtu ili FB stranici vodiča i udruženja, ali vam Jezičara preporučuje da ponesete nekoliko stvari za preobuku, da se odlučite za kvalitetne cipele, ne patike kao ja i definitivno da bez štapova ne polazite na duže staze. Naravno, bez vode i čokoladice ni ne krećite :)

Obećah da ću redovnije pratiti maršrute i tako vas obaveštavati kako biste i vi sebi priuštili čudotvorne šetnje koje umanjuju stres, i ono najlepše -  druženje s divnim članovima. Priključite se i pojačajte svoj imunitet!

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari