aleksandar djordjevic marketing strucnjak

Aleksandar Đorđević: Pratigram kao najpouzdaniji partner za vaše poslovanje

Aleksandar Đorđević: Pratigram kao najpouzdaniji partner za vaše poslovanje

-Zašto su nam potrebni marketing stručnjaci danas-

Kako je Instagram platforma postala jedno od najboljih sredstava za rad, jer svakako da donosi zaradu, tako je porastao broj korisnika iste, ali je za biznis ipak neophodan i priliv aktivnih pratilaca. Osim toga, svi živimo na mrežama. I sve se dešava na mrežama! Bilo da ste privatnik, student, bankar, otac, majka, dete, nevažno je; važno je da vaš sadržaj ima publiku. Trend da kupite baš onaj proizvod koji influenser reklamira, ne jenjava ni kod nas, ni u svetu.

U Rusiji, recimo, postoje automati za prodaju lajkova na društvenim mrežama, postavljenim u nekoliko gradova, nešto poput bankomata. Veliki brendovi, u nastojanju da idu u korak sa trendovima, investiraju svoju dobit u pravi izbor, a njihov izbor obično pada na sjajnog prodavca, maga marketinških mreža, stručnjaka koji je u ovom digitalnom svetu nekoliko godina, a kojem se najčešće obraćaju kompanije sa željom da rastu.

Foto: privatna arhiva

Zanimljivog naziva – Pratigram, izrađuje backlinkove koji vam pomažu da se bolje kotirate po ključnim pretragama na pretraživaču, da zadobijete veće poverenje Google-a, da budete bolji od konkurencije, da povećate prodaju, doprete do novih klijenata, a pored toga vrši i SEO optimizaciju, izrađuje Web sajtove,  i rešava sve vaše probleme koji vas mogu zadesiti ukoliko niste digitalno pismeni. Aleksandar Đorđević, koji se krije iza sajta Pratigram, ponosni je vlasnik osam sertifikata iz oblasti IT-ja, a na poruke odgovara svakodnevno od 8-20 sati, rekordnom brzinom. Ukoliko želite da vaš brend raste brže nego trenutno, što će svakako dovesti i do veće stope konverzije, pravo je vreme da se obratite stručnjacima, jer je vreme flajera i reklama na radiju davno prošlo. Ako se pitate koji je vaš položaj na tržištu trenutno, laeksandar ima odgovor. Posao nimalo lak i ne onaj preko noći koji zadaje glavobolju, spreman je da uoči promene n vašim web stranicama i da vas nagradi boljom pozicijom. Jer što je sadržaj na web sajtu aktuelniji, to je Google-u primamljiviji, te će ga bolje i kotirati, te je veoma važno da se ažurira i „održava“, laički rečeno. Uložiti u svoj brend nije lak zadatak, ali je daleko jednostavniji kada sve prepustiti stručnjaku u njegove ruke. Izgradite poverenje s vašim klijentima, angažujte publiku bez koje ne možete prodati svoj proizvod, jer psihologija je pokazala da ljudi veruju onim profilima koji imaju veliki broj pregleda, lajkova i pratilaca, prepustite SEO ekspertu izradu strategije poboljšanja algoritma rangiranja, jer život u post informatičkom društvu u kojem se neprekidno odvija trka, zaista nije lak.

U poverenju, uživajte direktno iz vaše fotelje i gledajte kako vaš profil, vaš biznis, i vaš novčanik, rastu.

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari