JELENA ŠUŠAK: Put ka sreći u centru grada

JELENA ŠUŠAK: Put ka sreći u centru grada

Integrisati harmoniju, druženje, hobije i zdravlje u jedno, pošlo je za rukom ekonomistkinji Jeleni Šušak, koja napušta sedenje u kancelariji i odlučuje se na sjajan i hrabar potez: igra se, čuvajući dete u sebi, dozvoljavajući mu da je vodi.

I Jelena se zaista igra. U svom savršenom mini svetu od kojeg je stvorila prijatno osmišljenu igraonicu za odrasle -Integra life, smešten u mirnom delu grada u ulici Vase Stajić, ova vedra plavuša dočekuje nas sa osveženjem u koje je ispustila kap eteričnog ulja, tvrdeći da ona smiruju, opuštaju, energiziraju, te podižu koncentraciju i daju entuzijazam.

-Ovo je velika igraonica gde se najviše ja igram i zovem koga hoću. Kada pređete četrdesetu, briga za vas za celulit i strije, važno vam je da se bavite  aktivnostima u kojima ćete da uživate. Iako je zamišljeno da ovde dolaze žene, iznenađena sam zainteresovanošću osoba muškog pola. Ovde smo slobodne i lepe, nismo fitnes centar u kojem se takmičimo sa zgodnim devojčicama od 20, nego negujemo duh i um.

Jelena se bavi kvantnom analizom organizma i terapijom istog, kao i aromaterapijom, pretvorivši svoj dugogodišnji hobi u uspešan biznis. Zahvaljujući neprijatnim lekarima, u borbi protiv teške bolesti, okreće se alternativnim metodama lečenja, videvši tako u nevolji ono dobro, dokazavši da su emocije izuzetno važne, da dušu treba gajiti kao i telo, s pozitivnim pogledom na svet, ističući da je čovek rođen da bude srećan, samo je glupav pa ne ume.

-Ovde promovišemo lepe stvari: nakit, ulje, slike, fotografije...Organizovali smo školu heklanja, imamo jogu, razne vrste masaža, družili smo se sa Zoranom Zivlakom koji je obišao svet biciklom, sada smo uveli i časove sambe. Moja najveća ljubav su ulja pa obavezno dođite na aromaterapiju.

Kako da budemo u harmoniji?

-Krenite! Ne može se stajati. Možda je promena ključna reč. Svako jutro je novo jutro i nikad više nećemo imati ovaj datum. Ne boj se! Samo kreni. Nađi svoj talenat i svoju moć.

Ko su te žene koje dolaze u Integru?

-Od 40 pa naviše – kao vile su ušle i obogatile ovaj prostor. Rade na tome da budu zadovoljne sobom. Ne koriste se izgovorima „nemam kad“, jer su osvešćene. Rade na sebi. Ne odustaju od promene. Tragaju, upoznaju sebe...

Kako da se odbranimo od „energetskih vampira“?

-Zdrava hrana podiže vibraciju, bavljenje hobijima, meditacijom, korišćenjem eteričnih ulja koja su čarobna, boravkom u prirodi, lepim mislima, pozitivnim stavom...

One koji su spremni da se sa sobom suoče i da na sebi rade, prate sreća i hrabrost, a Jelena Šušak, ponosna kreatorka koncepta Integra life, praveći samo dobre izbore za sebe, najbolji je dokaz za to.

autor: Nikea Vučetić

izvor: Novosadski reporter

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari