sluga

Bili smo na premijeri filma "Sluga" - Miloš Biković kao razmaženi buržujski sin

Bili smo na premijeri filma "Sluga" - Miloš Biković kao razmaženi buržujski sin

U bioskopu „Arena Cineplexx“ publika je mogla uživati bezmalo dva sata u najnovijoj urnebesnoj ruskoj komediji „Sluga“, u kojem glavnu ulogu tumači poznati srpski glumac Miloš Biković.

Miloš igra sina razmaženog bogataša, priglupog Grišu, koji stalno upada u nevolje, koristeći prestiž, opija se, izlazi, ne poštuje žene, vozi besna kola i iživljava se nad policijom, misleći da je iznad zakona, dok očajni otac, uz pomoć svoje partnerke i njenog bivšeg muža,  ne donese odluku da promeni malo čudne metode prevaspitanja, i vrati ga u 19. vek, u prirodu.

foto: Đorđe Ignjatović 

Ruski film reditelja Klima Šipenka imao je svečanu premijeru na kojoj je prisustvovao i sam protagonista filma, žureći sa snimanja iz Beograda, stigavši da pozdravi svoju vernu novosadsku publiku i fotografiše se s njima, dok je specijalno za naš list rekao:“„Poslati nekog na selo znači vratiti ga u kontakt s prirodom. Ti surovi uslovi grade karakter. Bez interneta, razmaženosti...Zanimljiva komedija, a naš humor jeste sličan ruskoj komediji, jer imamo slične vrednosti na kojoj baziramo smeh. Rusi vole da budu hladni, mi imamo više crni humor, ali slične stvari su nam smešne“, istakao je Biković.

foto: Đorđe Ignjatović 

Na pitanje novinara kako bi on, kao poznati strogi kritičar, ocenio ovaj film, rekao je da bi mu dao visoku ocenu, jer daje dobro raspoloženje i iz sale bioskopa sigurno izlazite nasmejani, najavivši još jedan film koji izlazi u martu, pod nazivom  „Hotel Beograd“ u srpsko-ruskoj koprodukciji, a koji će ujedno predstaviti i predstaviti u lepom svetlu i Novi Sad jer je na Petrovaradinu snimana jedna od najvažnijih scena, otkriva glumac.

foto: Đorđe Ignjatović 

Filmovi „Led“, „Sunčanica“ i „Bezdušni 2“ postigli su veliki uspeh. Stoga ne sumnjamo da će i novo filmsko ostvarenje, film „Sluga“ privući veliko interesovanje, a vi trk po karte koje su u prodaji na blagajnama bioskopa! Sigurno ćete izaći zadovoljni!

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari