budi heroj

BUDI HEROJ!

BUDI HEROJ!

Projekat „Budi heroj“ je akcija humanitarnog karaktera, čiji je idejni tvorac Miša Bačulov, uspešni sportista, suprug, otac dve ćerke, vlasnik kluba „Ronin“ koji je iznedrio mnogobrojne sportiste, poznate i manje znane, s ciljem da mnoge od njih skloni sa ulice i ubaci ih u ring.

Miša je u Novom Sadu poznat kao čovek plemeniitog srca i veliki humanitarac, zbog čega neretko organizuje razne humanitarne akcije.

Akcija „Budi heroj“ osmišljena je da pomogne porodicama koje su socijalno ugrožene, koje žive u lošim uslovima, bez mogućnosti normalnog funkcionisanja života, pa iako traje odnedavno, uspeo je da uz pomoć ljudi široke ruke i velikog srca, pomogne porodici Beriša iz Velikog rita, izgradivši im kupatilo, dok su glavi familije pronašli posao kojim može da prehrani svoju porodicu.

Osim toga, u okviru akcije "Budi heroj“, porodica Beriša dobila je i namirnice za život, za minimum naredna dva meseca, dok će još jedna porodica ući nasmejanija u Novu godinu.

Takođe, u okviru akcije „Budi heroj“, jedanaestu godinu zaredom, Miša Bačulov organizuje dodelu novogodišnjih paketića.

I vi se možete priključiti ovoj divnoj inicijativi! Jer dobro se širi i „ide u krug“!

328 paketića neophodno je spremiti za decu koja boluju od cerebralne paralize, dečje paralize, decu Udruženja atrofičara, gluvonemu decu i dečicu iz Malog rita.

Ako spavate u toplom, imate obrok na dan, imate posao, zdravi ste, ni ne znate koliko ste srećni! Za koliko njih možete izmamiti suze radosnice, umesto plača?

Koliko dece možemo obradovati zajedno?

Udružimo se! Budimo heroji!

Sve informacije, kao i način na koji možete da pomognete i postanete heroj, možete pronači na FB i  IG stranici Miše Bačulova.

0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari