promenada

REVIJA BRENDOVA U PROMENADI: Pompezno modno veče pod mesečinom

REVIJA BRENDOVA U PROMENADI: Pompezno modno veče pod mesečinom

U okviru Serbia Fashion Week-a, na krovu grada, pod otvorenim nebom, u „Promenadi“ je održana revija modnih brendova, prva ovakvog karaktera, koja je okupila brojne poznate ličnosti, među kojima su glumci Bojan Perić, Viktor Savić, Aleksandar Radojičić, glumica Dragana Mićalović, influenserka Dunja Jovanić, dok je stilistkinja Kristina Bekvalacbila zadužena da se brend „Diesel“ predstavi u punom sjaju, u čemu je i uspela.

glumica Dragana Mićalović
glumci Viktor Savić i Aleksandar Radojičić
brend Gagliardi

Pored ove čuvene marke, revija je donela kolekcije za jesen/zimu 2019/20 brendova Beosport, Mohito, Gagliardi, P.S. Fashion, Calvin Klein, Friends &Family, XYZ Fashion Store, Barbolini i Under Armour, a muzički performans divnog glasa Aleksandre Radović ulepšao je noć zbog koje je najveća gradska terasa bila ispunjena dobrom energijom i raspevanim Novosađanima.

pevačica Aleksandra Radović
blogerka Dunja Jovanić
brend DIESEL
stilistkinja Kristina Bekvalac 

Predsednica SFW-a i Nacionalne komore za modu Srbije, Svetlana Horvat, izrazila je veliko zadovoljstvo povodom saradnje sa jednim od najvećih tržnih centara u regionu i istakla da je “Dan brendova” veoma važan, budući da je modna industrija značajna grana privrede.

Jezičara 
Tv Magazin dnevnik i Jezičara; photo credit: Đorđe Ignjatović 
photo credit: Đorđe Ignjatović 
0 Komentari 0 Komentari
0 Komentari 0 Komentari